8 Temmuz 2011 Cuma

Kuzey güney 1. bölüm fragmanı izle

Kuzey güney dizisi 1. bölüm fragmanı izle
Kanal d de yayınlanan ve ay yapımın hazırladığı kuzey güney dizisinin ilk bölümünün yani 1. bölümünün fragmanını sitemizden izleyebileceksiniz. Fragman dizi ekibi tarafından hazırlanıp, kanal d ekranlarında yayınlandıktan sonra internete de düşecektir.
Bizde medyaya yansıdıktan sonra fragmanı sizlerle bu sayfadan ve diğer sayfalarımızdan paylaşacağız. Vidyoyu sitemize en hızlı sürede eklemeye çalışacağız.Sadece 1. bölümün fragmanı değil, tüm bölümlerin fragmanlarını sitemize eklemek istyoruz. Kuzey güney dizisi hakkında fragmanları, oyuncular ile ilgili bilgileri, resimleri sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bunların yanında dizi hakkında özetleri de paylaşacağız. Telif haklarına uyarak sizlerle güzel paylaşımlar yapacağız.
Siz bizi tercih ettiğiniz sürece bizim hizmetimiz devam edecektir. Dizinin 1. bölümünü merakla bekliyoruz. Çıkar çıkmaz sitemize eklmek çok isteriz. Umarım bunu gerçekleştirebiliriz. Dilerizki fragmanı ekleyen ilk site biz olalım. Gerçekleşirse ne mutlu bize. Elimizden geldiğince dizi hakkında paylaşımları zaman kaybı çok olmadan paylaşmaya çalışacağız.





Kısacası 1. bölümün fragmanı yakında bu sayfada ve sitemizde olacak.

1 yorum:

  1. Nasil bir sitesiniz anlayamadim Bugra Gürsoy dizide oynamiyor ama siz hala Bugra Gürsoyun resmini eklemi$siniz...son haberlerden haberdar degilsiniz anla$ilan...hahahahha?!

    YanıtlaSil