8 Temmuz 2011 Cuma

Kuzey güney dizi müziği

Kuzey Güney Dizi Müziği
Ay yapımın dizilerinden birisi olan kuzey güney dizisi kanal d ekranlarında yayınlanacak. Dizinin çekimleri ağustos ayında başlaması bekleniyor. Büyük ihtimalle de eylül ayında ekran karşısında olacaktır.

Kuzey güney dizisinin müziği yayınlandıktan sonra medyaya yansıyacaktır. Bizde sitemize müziği ekleyeceğiz. Dizi hakkında birçok bilgiyi, paylaşımı sizlere sitremizden sunacağız. Kuzey güney diizsinin şarkısı daha doğru deyişle müziğini sitemizden paylaşacağız. Dizinin müziğini merakla bekliyoruz. Diziden çok iyi bir müzik bekliyoruz. Diziden beklenti çok büyük. Çünkü oyuncu kadrosu iyi. Kıvanç Tatlıtuğ gibi büyük bir isim dizide rol alıyor. Bu yüzden de diziden de beklenti artıyor. Kuzey güneyin müziklerini sizlerle yakın zamanda paylaşacağız. Sadece müzikleri değil, fragmanları, oyuncuları, dizi özetlerini de paylaşacağız.
Dizinin müziğini yapacak sanatçı da önemli. Böyle önemli bir dizinin müziğini yapmak kolay bir iş olmayacak. Sanatçıya da başarılar diliyoruz. Umarım izleicilerin beğeneceği bir müziğe imza atar.
Biz kuzey güney dizisinden çok güzel bir dizi müziği bekliyoruz. Diziyi seven sevmeyen herkesin beğeneceği, dinleyeceği müzikler olmasını bekliyoruz. İnsanlar telefonlarında zil sesleri yapacak kadar iyi olmalı bizce.

Kuzey Güney Dizimizin Müthiş Müzikleri









YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ.

Dizi hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder