21 Ekim 2011 Cuma

Kuzey Güney

Kuzey Güney Dizisi
Kuzey güney dizisinde şu an 7 bölümü geride bıraktık. Dizinin konusunu izleyenler kavradı. Her bölümde nerdeyse bir süpriz ile karşılaştı izleyici. Dizi başlamadan önce kuzey güney dizisinden çok büyük bir beklentim vardı benim. Gününde en çok izlenen dizi olacağını düşünüyordum. Reytniglerde birinci olur diye bekliyordum. Reytinglerin ne kadar doğru sonuç verdiği tartışılabilir. Ancak muhteşem yüzyılın çok gerisinde kalacağını hiç aklıma gelmemişti. Her ne kadar muhteşem yüzyıl 2. yılı olması ve kemikleşmiş bir izleyici kitlesi olsa da kuzey güneyin farkı her bölümde kapatacağını bekliyordum.
Neden bu farkı kapatamadığını tartışmak gerek. Bir yerlerde eksiklikler var o zaman. Eğer dizi ekibi dizisinin devam etmesini istiyorda diziyi iyileştirmeli. Oyuncu takviyesi mi olur, senaryo daha iyi mi yazılır onu ben bilemem. Bir izleyici olarak diziyi baştan sona keyifle izlemek isterim. Bazı bölümlerde Türk halkının sevmediği sahneler yer aldı. Öpüşme, sevişme sahneleri gibi. Bu tür sahnelerin olmamasını istiyoruz. Eğer böyle sahneler olacaksa, bu dizinin diğer bazı dizilerden farkı ne o zaman ?
Kuzey Güney

Şunu da söylemek isterimki dizide bazı oyuncular üst seviyede oyunculuk performansı göstermekte. İsimleri tek tek yazmama gerek yok. Senaryo da kötü değil. Ancak biraz daha iyileştirme yapılmalı bence. Gerekirse ilerleyen bölümlerde, izleyicinin seveceği bir veya birkaç tane oyuncu diziye eklenebilir.
Biz kuzeyguneydizi.blogspot.com sitesi olarak, kuzey güney dizisi hakkında paylaşımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. İlk bölümden itibaren gerek fragmanları gerekse yapımcı firmanın dağıtımı ile bölümleri yayınlıyoruz. Dizi hakkında borumlarımızı objektif olarak yapmaya çalışıyoruz. Yorumlarıyla sayfalarımıza renk katan, kendi duygu ve görüşlerini yazan siz değerli ziyaretçilerimize de teşekkür ediyoruz. Sizler için en iyi şekilde kuzey güney dizisi ile ilgili paylaşımlarımızı yapıyoruz ve yapmaya da çalışacağız.
Dizinin fragmanlarını sitemizden bulabilirsiniz. Ayrıca bölümlerini de izlemek istiyorsanız kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Oyuncularla ilgili sayfalarımıza da göz atabilirsiniz. Bazı oyuncuların resimlerini sitemizden bulabilirsiniz. Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy başta olmak üzere diğer bazı oyuncuların fotoğrafları sitemizde mevcuttur. Bölümlerle ilgili bazı fotolarıda sitemize ekliyoruz. Bazı bölümlerde hoşumuza giden, sizinde beğeneceğinizi düşündüğüm kareleri yeri geldiğinde sizlerle paylaşıyoruz.
Kuzey güney dizisi ile ilgili paylaşımlarımız durmadan devam etmesi için çaba sarfediyoruz. Hamdolsun emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Siz eğer bu yazımızı okuyorsanız, ne mutlu bize. Sitemizi ziyaret ettiğiniz için bizim ne kadar mutlu olabileceğimizi düşünemezsiniz. Kuzey güney dizisi için açtığımız bu sitemizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarımız devam ediyor.
Biz çok yazdık. Biraz da siz yazın isterseniz. Yorum yazarak, dizi hakkında ve yahutta sitemiz hakkında önerilerinizi, görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Kuzey güney dizisini kuzeyguneydizi.blogspot.com sitesinden takip ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder