14 Temmuz 2011 Perşembe

Kuzey güney kamera arkası görüntüleri

Kuzey güney dizisinin kamera arkası görüntüleri
Dizinin çekimlerine az bir süre kaldı ve diziyi merakla bekliyoruz. Dizi hakkında gelişmeleri sizlerle sitemizden paylaşmaya çalışacağız. Dizi izleyicilerinin bazıları kamera arkası görüntüleri, çekimlerin nasıl olduğunu merak eder. Bizde bu tür görüntüler internete düştüğünde, sizle paylaşmak isteriz. Eğer bu tür belge ve görüntüler yayıncı kanal tarafından verilirse, sitemizde yayınlamak isteriz. Görüntüler elimize geçtiğinde sitemize ekleyeceğiz.
Kuzey güney dizisi hakkında sizde görüşlerinizi yazın. Dizinin ağustos ayında çekimlere başlaması bekleniyor. Büyük ihtimalle Eylül ayında da kanal d ekranlarında yayınlanmaya başlayacaktır. Dizide bilindiği üzere Kıvanç Tatlıtuğ gibi büyük bir isim yer alıyor. Kıvancı dizilerde görmeyi özleyen seyirciler oldukça fazla. Ekranların aranan yüzü o.
Kıvancın yanında dizide Bade İşçil, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel gibi önemli isimler de yer alıyor. Dizi hakkında ilerleyen günlerde net bilgiler elimize geçecektir. Bizde sitemizden paylaşımlarımızı sürdüreceğiz.

Sizinde kuzey güney dizisi hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
 Kuzey güney

2 yorum:

  1. kıvanç tatlıtuğu çok beğeniyorum
    hayatında ve işinde başarılar

    YanıtlaSil
  2. süper bir dizi severek ve begenerek izliyorum kuzyede slm lar kuzeycim oyunculun 1 nr ama cemreyle sakin evlenme

    YanıtlaSil