10 Temmuz 2011 Pazar

Kuzey güney izle

Kuzey Güney İzle
Ekranların fenomen olmasını beklediğimiz kuzey güney dizisinin özel videolarını, fragmanlarını, paylaşılırsa kamera arkası görüntülerini sizlerle paylaşacağız.
Dizinin fragmanlarını sitemizden izliyebileceksiniz. Sizlerle dizi hakkında elimizden geldiğince paylaşımlar yapmak istiyoruz. Sizde istediğiniz konuları, bildiğiniz bilgileri bizlerle paylaşabilirsiniz. Dizi hakkında görüşlerinizi yorum yazarak sesinizi duyurabilirsiniz. Biz dizi hakkında paylaşımlarımızı devam ettireceğiz. Sizde bizi tercih ederseniz çok memnun oluruz.
Bizi takip eden ziyaretçilerimize de teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Kuzey güney dizisinin hayran sayfası olarak dizi hakkında bir konuya sitemizde yer veriyoruz. Dizinin fragmanlarından tutun, özetlerine, dizi müziğinden oyunculara kadar bir çok konuda paylaşımlarımız olacak.
Kuzey güney dizisi hakkında kısa bir bilgi vermek gerekirse;
Dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Bade İşçil gibi oyuncular rol alıyor. Dizide Kıvanç ve Buğra, kuzey ve güney adlarında iki kardeşi canlandıracak.
Dizi cuma günü ekranlarda olacağı söyleniyor. Son anda bir pürüz olmazsa cuma akşamı yayınlanacak. Dizinin yayınlanacağı kanallı söylememiştik. Dizi kanal d ekranlarında olacak. Kanal d 'den diziyi izliyebiliceksiniz.
Geçtiğimiz sezonda cuma akşamı hanımın çiftliği vardı. Yeni sezonda onun yerine kuzey güney olacak gibi.
Kuzey güney dizisini sitemizden takip edebilmeniz için çalışmalarımız devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder