12 Temmuz 2011 Salı

Kuzey güney 4. bölüm fragmanı izle

Kuzey Güney 4. Bölüm Fragmanı İzle





Kanal d 'nin önemli dizilernden birisi olan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ 'un oynadığı dizinin 4. bölüm fragmanını bu sayfamıza ekleyeceğiz.
Bundan önceki bölümleri de sitemizden izliyebilirsiniz. Dördüncü bölümü de bu sayfaya ekleyeceğiz. Kuzey güney dizisinin 4. bölüm özetini de sizlerle paylaşacağız. Dizi hakkında birçok konuya sitemizden ulaşabilirsiniz. Elimizden geldiğince dizi hakkında gelişmeleri sizlerle sitemiz üzerinden paylaşıyoruz.
Kuzey güney dizisinde bilindiği üzere birçok değerli oyuncu rol alıyor. Bu oyuncularla birlikte senaryoda iyi olduğunda diziyi kim tutabilirki. Bizim istediğimizde iyi bir havanın olması ve uzun soluklu bir dizi izlemek. Reytingler kötü olduğu zaman dizilerin sonu gelmekte. Ancak bu dizinin reyting kurbanı olacağını zannetmiyorum. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ gibi bir oyuncu varken dizi reyting tartışmasına bile gireceğini pek zannetmiyorum.
Biz dizinin bölüleri ile ilgili paylaşımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Yan tarafta dizilerin bölümleri ile ilgili paylaşımlara ulaşabilmeniz için kategoriler yapacağız. Siz daha rahat ve daha iyi olabilesiniz diye. Sizin rahat etmeniz bizim rahat olmamız demek. Dizinin 4. bölüm fragmanı internete düştükten sonra sitemizde olacak.
Kuzey güney dizisinin 4. bölümü yakında bu sayfada olacak !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder